Jsme komunita ambiciózních lidí, kteří se zajímají o nemovitosti a chtějí investice do nemovitostí posunout na vyšší úroveň.

Nabízíme všem stejné podmínky, ať je investor bonitní nebo ne. Tudíž si klademe za cíl nerozdělovat naše investory skrze různá VIP členství a podobně. To znamená, že všichni mají možnost se u nás dostat k těm nejlepším nabídkám a všichni jsou schopni si libovolně nastavit parametry své investice.

O nás

Chceme být fér a nabídnout spravedlivý produkt pro všechny zúčastněné, tedy i pro klienty.

Víme, jak je dnešní doba složitá a nejistá. Proto jsme poskládali široký tým a vymysleli produkt, který rozptýlí všechny obavy a nejistoty každého investora.

Již při počáteční myšlence projektu jsme měli jasné představy o tom, co by měl produkt splňovat a pro koho by měl být – měl by být pro všechny.

Ptáte se kdo jsme?

Jsme INVESTIDO a přišli jsme Vám zhodnotit Vaše finance!
Pojďme si ty nejdůležitější členy týmu představit:

Pavel Novotný

Pavel Novotný

CEO a člen představenstva

Pavel je zakladatelem projektu. Vymýšlí postupy realizace a hlavně zaštiťuje celou naši komunitu. V IT světě a start-upech se pohybuje více jak 10 let a již bylo na čase, aby si začal budovat něco svého.

Jan Dušek

Jan Dušek

CTO

Honza se svou praxí 12 let ve finančním IT sektoru se zaměřením na nemovitosti mluví za vše. Když se k tomu přidají zkušenosti z vývoje projektů směřujících na mezinárodní trh, tak z toho vzešel ideální člověk na pozici technického ředitele zajišťující celý technologický vývoj investiční platformy Investido.

Az tower

IT Developers

Představujeme vám hlavní lídry z dev týmu, kteří stojí za vznikem platformy. Díky jejich práci s klávesnici si člověk může z pohodlí domova zainvestovat do nemovitosti na druhé straně republiky. Díky nim jsme schopni Investido neustále posouvat a přidávat nové funkcionality.

Majkl

Majkl

Software Engineer

Ondřej

Ondřej

Software Engineer

Luboš

Luboš

Software Engineer

Back-office

Lidé, bez kterých by nemohl fungovat běžný provoz naší společnosti. A to ať chod samotné kanceláře, marketing, či online provoz.

Filip

Filip

Advisory

Hanička

Hanička

Back-office

Tereza

Tereza

Back-office

Olga

Olga

Back-office

Monča

Monča

Back-office

Radka

Radka

Back-office

Externí partneři

INVESTIDO Holding a.s.IČ: 14166348Pražákova 1008/69, 639 00 Brno

Ochrana osobních údajů

© 2023 INVESTIDO